Werken met Ver-Ve

Keuzes maken, verantwoording dragen, mogelijkheden zien, visie hebben en niet op de laatste plaats oplossingen zien te vinden, vaak voor niet alledaagse problemen. Soms zijn niet alle antwoorden voorhanden terwijl dit meestal wel verlangd wordt. Een sparringpartner of iemand die bijvoorbeeld ‘advocaat van de duivel’ speelt, kan hier op een verrassende manier uitkomst bieden.

De coaches van Ver-Ve zijn door de wol geverfd. Met een schat aan levenservaring en een bedrijfsmatige achtergrond weten ze voor welke uitdagingen bestuurders, ondernemers, managers, leidinggevenden, ouders en anderen met een meer dan gemiddelde verantwoordelijkheid staan.

 

 

 

"We don't see things as they are, we see them as we are." (Anais Nin) 

Waarom coaching?

Coaching is de laatste jaren sterk in opkomst en wordt door grote groepen mensen reeds succesvol gebruikt. Steeds vaker kiezen allerlei soorten mensen ervoor zich te laten coachen. Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij je samen met een coach werkt aan een persoonlijk doel of probleem. Coaching helpt je zelfbewuster te worden en om het beste uit jezelf naar voren te halen. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag, geprikkeld en uitgedaagd. Coaching gaat er vanuit dat je zelf weet waar je kracht en inspiratiebronnen liggen. In de huidige samenleving nemen we echter vaak niet de tijd om bij onszelf stil te staan. Coaching helpt je om stil te staan bij vragen als: wie ben ik? Wat wil ik? Wat zijn je wensen en dromen? Een coach helpt je bij zowel diepe levensvragen als bij zeer concrete doelen of problemen. Coaching is gericht op mensen die zichzelf willen ontwikkelen en actief met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag willen. Coaching ondersteunt globale levenssituaties, verbetert prestaties en creëert wenselijke situaties.

  

 

 

 

Bezoekersteller

 

 

Deze site delen?