Over Ver-Ve

Ver-Ve staat voor Verboeket en Van de Ven, twee bevlogen mensen die van coachen hun 'tweede beroep' hebben gemaakt. 

Met Verve betekent ook met drift of met gloed. Iemand kan iets met veel verve vertellen. Wanneer iets met veel verve verteld wordt, is de manier waarop deze persoon vertelt, enthousiast en daarbij ook overtuigend. Een ander voorbeeld is dat men met verve een examen heeft gehaald. Men kan ook over een rol van een acteur de woorden in de mond nemen: 'Hij heeft zijn rol met verve gespeeld'. Een stelling met verve verdedigen is er helemaal achter staan en dit overtuigend brengen. Iemand kan iets met veel vuur en geestdrift doen, ofwel met veel Ver-ve (Bron: Redactie Ensie).

Werken met verve daar is waar de coaches van Ver-ve voor staan!


Afspraak maken "All that we are is the result of what we have thought. The mind is everything. What we think we become." Buddha

Waarom coaching?

Coaching is de laatste jaren sterk in opkomst en wordt door grote groepen mensen reeds succesvol gebruikt. Steeds vaker kiezen allerlei soorten mensen ervoor zich te laten coachen. Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding waarbij je samen met een coach werkt aan een persoonlijk doel of probleem. Coaching helpt je zelfbewuster te worden en om het beste uit jezelf naar voren te halen. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag, geprikkeld en uitgedaagd. Coaching gaat er vanuit dat je zelf weet waar je kracht en inspiratiebronnen liggen. In de huidige samenleving nemen we echter vaak niet de tijd om bij onszelf stil te staan. Coaching helpt je om stil te staan bij vragen als: wie ben ik? Wat wil ik? Wat zijn je wensen en dromen? Een coach helpt je bij zowel diepe levensvragen als bij zeer concrete doelen of problemen. Coaching is gericht op mensen die zichzelf willen ontwikkelen en actief met hun persoonlijke ontwikkeling aan de slag willen. Coaching ondersteunt globale levenssituaties, verbetert prestaties en creëert wenselijke situaties.

  

 

 

 

Bezoekersteller

 

 

Deze site delen?